scroll

3

3
/
12

Samenwerkingen

Zonder samenwerkingen zou de Kampanje niet op het niveau zijn waar ze nu staat. Samenwerken vindt plaats op allerlei onderdelen in de organisatie.
Theaters, gezelschappen & impresariaten
De technici van de Kampanje werken bij iedere voorstelling samen met de technici van het gezelschap. De afdeling Marketing/PR werkt samen met de afdelingen Marketing/PR van het impresariaat. Theaters onderling werken samen op het gebied van Marketing/PR, programmering, techniek, verhuur en publieksservice maar ook directeuren onderling sparren met elkaar.
‌ 
De Kampanje heeft vaste samenwerkingsverbanden met bepaalde theatergezelschappen en instellingen. Zo worden er ieder jaar klassieke concerten georganiseerd door Holland Music Sessions in de KeyKegzaal en zien we jaarlijks bepaalde gezelschappen in ons theater terug. Zo bouw je samen publiek op.  
Partners in de stad
Samenwerkingspartners in de stad zijn natuurlijk de ons omringende culturele instellingen in diverse samenstellingen. Zo werkten we nauw samen met Triade op het gebied van schoolvoorstellingen. Triade boekt de voorstelling, wij faciliteren en doen de technische ondersteuning. Met het JOC (Jeugd, Onderwijs en Cultuurfonds) hebben we de samenwerking dat minderbedeelde gezinnen gratis naar voorstellingen mogen. Het JOC financiert dit. Met de bibliotheek en de verschillende musea om samen een kinderboekenfeest te organiseren. Met De Vrienden van Den Helder om als locatie mee te doen aan Rondje Kleinkunst en Rondo Musica. 

Samen met het Marinemuseum bedachten we een nieuw project in samenwerking met de Marinierskapel der Koninklijke Marine: Triple M. Groepen 7 en 8 van de basisschool kunnen gratis kennis maken met diverse vormen van cultuureducatie. Zo brengen ze een bezoek aan het museum, maken kennis met muziek gespeeld door een groot orkest, komen in contact met de instrumenten en brengen een bezoek aan de Kampanje. 
De eerste stappen voor een nieuwe samenwerking met Stichting Nieuw & Diep zijn in 2019 ook gezet. Door het wegvallen van Windkracht 13 eind 2019 waren zij op zoek naar een nieuwe locatie voor hun jazzconcerten. De Kampanje wordt in 2020 deze nieuwe locatie.
Bij de organisatie van festivals in de stad is samenwerking een logisch gevolg. Zo werken we voor Zomerdromen samen met alle serviceclubs uit Den Helder, diverse ondernemers en lokale muzikanten en dansscholen. 
Bij GameDay heeft de samenwerking zelfs een landelijk karakter. AZ, Gamer.nl, BB Freestyle, Power Unlimted, Fox Sport, Big Airbag is zomaar een greep uit de enorme groep samenwerkingspartners. Dit grote jongerenevent kan alleen maar door samenwerking bestaan. Waardevolle relaties met Mee &de Wering, Team Sportservice Den Helder, Gemeente Den Helder, Rik Niks, Druktemaker, de Koninklijke Marine, Pride@Work en nog vele anderen hebben er voor gezorgd dat dit zo’n groot evenement kon worden.